Ref. BE07.10.08.00

Kart de pedals BERG X-CROSS BFR

El kart de pedals BERG X-CROSS BFR té pinta de ser molt fort, i poden estar segurs que ho és !. El cotxe de pedals BERG X-CROSS BFR ha estat dissenyat per tenir aventures a l'aire lliure. Amb els pneumàtics plens d'aire es poden conduir fàcilment pel fang, un esquitx extra no importa. De fàcil conducció, ja que es condueix de manera suau, el fa adequat per tenir llargues i divertides aventures a l'exterior.

Les mides del kart de pedals BERG X-CROSS BFR són:
155,5 cm (llarg) x 80,5 cm (ample) x 86 cm (alt)
Pes del kart 43,1 kg
Pes màxim de l'usuari: 100 kg
Alçada màxima de l'usuari: 2 metres

El kart de pedals BERG X-CROSS BFR ve en dues caixes de les següents mides:
Embalum 1: 100 x 58 x 31,5 cm
Pes 22,2 kg
Embalum 2: 100 x 58 x 41,5 cm
Pes: 29,5 kg

Materials de primera qualitat. 2 anys de garantia en els xassís. Certificat RWTUV de qualitat.

Berg Toys és la millor marca de cotxes de pedals del mercat.
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
529,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un kart de pedals BERG?BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu kart BERG. Els karts de pedals BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. Per altra banda, els karts de pedals BERG són la opció més segura per als nens de més de 5 anys, oferint garantia de seguretat i diversió!

Alguna vegada has volgut conduir un cotxe? Amb els Karts de pedals BERG et semblarà que ho estiguis fent! La majoria dels karts de pedals BERG incorporen el seu sistema BFR (Brake Freewheel Reverse. És a dir: frens, pinyó lliure i marxa enrere). El sistema de pedals BFR et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals es segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense seguir necessitat de seguir pedalant. A més a més, el sistema BFR et permetrà conduir el teu kart endavant o enrere només pedalejant, frenar amb els pedals per poder tenir major control del volant amb les mans i fins i tot podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!


Per una conducció més còmode, ajusta-te’l a les teva mida gràcies al seu seient regulable en 6 posicions. Els karts de pedals BERG són recomanats per a nens i nenes de mes de 5 anys o a partir de 125cm d’alçada i també per a adults.


El seu sistema de regulació del seient permet que el kart de pedals BERG ja es pugui conduir a partir de 125cm d’alçada, però també el fa apte per a la conducció d’un adult de fins a 200cm! El teu kart de pedals BERG serà útil per a tota la familia, i en podran fer ús petits i grans.


eix balancejats karts de pedals BERG


Per altra banda, les rodes s’adaptaran a qualsevol terreny pel que condueixis gràcies als seus eixos balancejats, que permeten a les rodes a estar en contacte sobre la superfície encara que sigui en diferents alçades o irregular, imitant la suspensió d’un cotxe real. Així doncs, el sistema d’eixos dels karts de pedals BERG estan dissenyats per assegurar una tracció, estabilitat i adherència òptimes sobre qualsevol superfície, encara que aquesta ofereixi sotracs o relleus.karts de pedals BERG direcció lleugera

I si a totes aquestes avantatges hi afegim que la seva direcció és més lleugera, els alerons més aerodinàmics, les llantes són més sòlides i que les rodes tenen menys àrea de contacte amb la superfície, podràs gaudir d’una conducció més, ràpida, divertida i més segura!

Les mides completes dels karts de pedals BERG amb xassís XL són les següents:

mides karts de pedals BERG
mides karts de pedals BERG

karts pedals BERG mides

quadre dades tècniques karts de pedals berg
Si vols saber tots els detalls tècnics que fan que els karts de pedals BERG siguin els millors del mercat et recomanem que visitis la secció d'informació tècnica sobre els karts de pedals BERG.
Tenim un article al nostre blog on resolem les preguntes freqüents sobre els karts de pedals BERG, allà trobaràs resposta a preguntes com quin cotxe de pedals necessito per l'alçada del meu fill, quina diferència hi ha entre pinyó lliure i pinyó fix o quins són els accessoris disponibles per cada model de vehicle a pedals.

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com demanar els recanvis, pots visitar la següent secció del servei postvenda BERG.

Els karts de pedals BERG són tan forts i fàcils de conduir que tenen molt d'èxit per a ús professional. Tenim un apartat d'emprenedors BERG on donem exemples d'empreses que utilitzen els cotxes de pedals BERG per fer negocis com ara: punts de lloguer, educació viària, circuits a la natura, animacions infantils etc.

Muntar un kart de pedals BERG és fàcil, les instruccions són clares i la majoria de peces ja venen muntades. No obstant per ajudar als clients hi ha vídeos de muntatge al canal de youtube de BERG on s'explica pas a pas com fer el muntatge. 


servei muntatge karts pedals BERG
Productes relacionats
Ref.: BE15.63.42.00
Kit de matrícula
19,00
Ref.: BE15.22.00/10
Bidó per aigua i portabidons
15,38
Ref.: BE50.99.42.00
Bandera Berg Toys
7,50
Ref.: BE56.09.03.00
Fixació bandera
5,00
Ref.: BE15.63.22.00
Roda de recanvi Berg X-Cross
79,00
Ref.: BE15.63.11.00
Barra antibolcada Offroad
79,00
Ref.: BE15.37.08.00
Seient de passatger X-Cross
79,00
Ref.: BE18.08.04.00
BERG Tandem Trailer XL (karts grans)
229,00